top of page

ZALEN

De Heemkring stelt zijn faciliteiten ter beschikking van verenigingen en personen. Hier vindt u kostprijzen, reglement en contactgegevens.

FACILITEITEN

Drie vroegere arbeidswoningen (1800-1880) in de dorpskom van 's-Gravenwezel werden omgebouwd tot een heemkundig museum waar men de sfeer van vroeger volop kan opsnuiven.

Vooraan bevindt zich een vergaderzaal, daarachter is een ingerichte keuken ondergebracht. Achter de heemhuisjes is een ruime en gezellige feestzaal ingericht die kan gebruikt worden voor tentoonstellingen, muziekuitvoeringen, feesten en andere activiteiten. De vergaderzaal, keuken en feestzaal kunnen ter beschikking gesteld worden voor privé evenementen zoals bv. voordrachten, familiefeesten, enz… Eventueel kunnen ook bepaalde toebehoren ter beschikking gesteld worden.

IMG_20230928_133816.jpg

Principes:

 

  • Inlichtingen en reservaties : secretariaat (tel: 0490 57 83 56), Anita Couwels (tel 03/658 64 36). Reservaties kunnen ook elektronisch gemaakt worden met het reservatieformulier. Bevestiging wordt gedaan per email. Bij de bevestiging en reservatie wordt een voorschot gevraagd (50 € voor feestzaal Karel Borstlap, 30 € voor de keuken). De reservatie is slechts definitief na ontvangst van het voorschot. 

  • De toewijzing gebeurt op basis van het principe 'wie eerst komt, eerst maalt". Het bestuur van de heemkring houdt zich het recht voor een aanvraag te weigeren en is niet verplicht tot motivatie van haar beslissing.

  • Voorwaarden : zie overeenkomst en reglement.

  • Annulatie : gratis tot 1 maand (tenzij in geval van overmacht) voor de datum van het gebruik. Daarna wordt het voorschot ingehouden als vergoeding voor de administratieve kost.

  • Facturatie : Na gebruik van de faciliteit zal een debetnota worden opgemaakt voor het verschuldigd saldo (bedrag van de terbeschikkingstelling minus het voorschot). De betaling is contant na ontvangst van de debetnota.

Prijzen

Heeft u een zaal / keuken nodig voor meerdere dagen, contacteer ons gerust.  Dan bekijken we samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Toebehoren en extra's

bottom of page